Bingle

Cecilia Johansson

Nyårslöften

Publicerad 2013-12-31 21:26:00 i vardag,

Det här med nyårslöften har aldrig riktigt varit mig grej. Jag  brukar göra någon halvhjärtad lista som jag bara någon vecka eller månad in på året tappat bort. I år ska jag försöka hålla detta. Ett år är lång tid, mycket kan hända och i år ska jag se till att allt jag vill ska hända verkligen gör det. 
  • Ta körkort.
  • Växa ut luggen helt
  • Ta tag i saker, inte vänta på att andra ska göra det. 
  • Bli kär
  • Upptäcka världen mer
  • Vara spontan
  • skippa skräpmaten
     

Now you see me

Publicerad 2013-12-28 22:38:34 i vardag,

Såg nyss now you see me med mamma och åt kladdkaka. Perfekt lördagskväll när man inte har sovmorgon dagen efter. Måste verkligen tipsa om den filmen om ni gillar filmer där allt man trodde stämmer visar sig inte göra det. Ju mer man behöver tänka i filmer, desto bättre enligt mig. Kommer ihåg att jag tyckte matrix var den absolut krångligaste filmen jag sett för många år sedan. Nu har flera andra filmer tagit den platsen men just känslan av att knappt hänga med älskar jag. Haha som om skolan inte räcker.

Annandan

Publicerad 2013-12-26 15:17:37 i vardag,

 
 
Lite bilder från julen som varit.
Sitter och pillar lite med min nya dator. Fick en MacBook Pro av mamma och pappa och kunde inte vara mer nöjd! Skillnaden mellan denna och den lilla skoldatorn är skrattretande. Det kanske blir bättre bloggning med en bättre dator? Eller vem försöker jag lura? Det kommer nog bli ganska dåligt med det ändå framöver. Vad jag dock insett är att även om jag bara bloggar en eller två gånger i vekan blir det ett par inlägg per år. Det är så underbart roligt att kolla tillbaka på året som gått och komma ihåg allt man varit med om. 2013 var nog mitt bästa år hittills och jag tvivlar inte en sekund på att 2014 blir ännu bättre. 

Om

Min profilbild

Cissi

Jag är heter Cecilia men kallas helst Cicci. Här i bloggen skriver jag om min vardag, som förmodligen inte skiljer sig så mycket ifrån de flesta sjuttonåringars men är ganska härlig ändå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela