Bingle

Cecilia Johansson

Tisdag?

Publicerad 2013-05-21 15:49:10 i vardag,

Det är tisdag idag va? Dagarna går så fort, känns som måndag.
Idag kan jag äntligen vila upp mig en eftermiddag, så otrolig välbehövligt!
Idag hade jag det fruktade nationella i matte, det gick...? Äh jag ve inte det gick och det är ÖVER det är huvudsaken ;)
Imorgon ska jag ta tag i kemin som är om en vecka, efter det har jag en vecka på mig till fysikprovet och SEDAN är det snart sommarlov! Jag längtar...
Detta är nog första året då jag känner att jag verkligen behöver lovet. Innan har jag bara tyckt att det är skönt att slippa sitta av tiden i skolan men nu behöver jag en paus efter att levt på i full gas i snart ett år.
Tur att man drar till varmare länder redan första veckan på sommarlovet, Grekland here i come!

På simläger 2012. Jag är tjejen längst bak som sticker fram huvudet..
Puss.

Söndagsblogg? ;)

Publicerad 2013-05-19 22:12:10 i vardag,

Detta kommer nog bli mer utav en söndagsblogg tror jag. Liksom för min egen skull för att ha allt jag gör på ett ställe som aldrig försvinner. ( Något dagböcker alltid gör :( )
Min vecka har bestått utav:
PLUGG. galet mycket  plugg inför nationella i matte nu på tisdag. Hoppashoppashoppas det går bra! 
EKOBUSS med bästa klassen.  Såå kul och varmt, men lite segt då bussen krashade mitt i ingenstans...
KONFIRMATION för min lilla syster som inte är så liten längre.. Lika lång som mig nuförtiden! Släkten kom och firade henne och vi knäppte några bilder. Så lika är vi inte längre jag och hon men jag tycker ändå man ser att vi är syskon.
 
 
Idag träffade jag mellan plugget Jonna (som står ut med att jag alltid är sådär 10 minuter sen) och tog en matig macka. Vi pratade om familjer, vänner och självklart lite killar därimellan. 
 
Puss på alla er som läser min blogg då och då<3
 
 
 
 

Nu sitter man här igen;)

Publicerad 2013-05-13 17:07:13 i vardag,

Sitter just nu och smaskar på glass och ser på serier..Hade egentligen tänkt träna efter skolan menhade bara 10% kvar på mobilbatteriet och att träna utan musik går ju bara inte! Nej, då sitter jag hellre här .. under min korkek... nej haha.
Har inte så mycket att skriva just nu, dagarna i skolan är ju så lika varandra tyvärr. 
Ska i alla fall försöka bli bättre med bilder igen! Mat och outfitbilder är nog svårast, jag menar maten lyckas man alltid käka upp och jag har ingen stil att snacka om direkt;)
Kommentera gärna vad jag ska fokuser på mer i bloggen! Just nu känns det som om jag skriver lite om allt, det känske är bättre att skriva mycket om något? 
 Slänger in en rätt gammal bild på mig med röd/lilaish hår. Inget jag ångrar men förmodligen inget jag testar igen.;)
Puss på er.

Om

Min profilbild

Cissi

Jag är heter Cecilia men kallas helst Cicci. Här i bloggen skriver jag om min vardag, som förmodligen inte skiljer sig så mycket ifrån de flesta sjuttonåringars men är ganska härlig ändå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela