Bingle

Cecilia Johansson

Några kilometer senare.

Publicerad 2013-07-31 21:52:10 i vardag,

Nu är jag på jobbet igen. Idag har gått fort, men jag har lyckats göra en del ändå... och gått. Har säkert gått en mil och ska även gå hem från jobbet, alltså 4 kilometer. Orkar inte.
Jag köpte lite snacks till resan och småsaker som alltid tenderar att försvinna.
Jag lagade även mat, hur många vuxenpong på det? 
Jag jobbar ett pass på wetterhälsan. Okej just nu pausar jag lite bland allt fika dem har här. 
Hoppas ni med haft en bra dag, puss!
 

Springa i regnet...

Publicerad 2013-07-30 21:52:39 i vardag,

Igår fixade jag och Emme bland det sista inför resan till Frankrike. Det ska bli så jäkla grymt, utomlands med bästa vännen, vad blir bättre? Jag köpte fulaste sjalen, men den ska endast på under gudstjänsterna. Jag köpte även ett par shorts. Rea in my heart. 
Idag tog vi oss ut och sprang. Det blev fem kilometer i regn, som gick förvånandsvärt bra. Väl hemma ramlade vi ihop i soffan, efter en välbehövlig dush, framför en film. Självklart bakade vi något gott att smaska på med, denna gång blev det kärleksmums. 
Nu på kvällen har jag gått på ytterligare en promenad, denna gång med mamma. Lika mysigt som vanligt. Hon stressar ihjäl sig över att hon inte har någon koll över frankrike då jag fixat allt, men jag lugnar henne med att tänk om ett år, då är jag vuxen. Då ska jag ju kunna fixa allt själv. 
Min fina mamma och jag.

En helg i utkanten av stan.

Publicerad 2013-07-29 11:18:04 i vardag,

De senaste dagarna har jag tillbringat i Ämmaryd, Emmes lantställe. Vi har mest gjort vad man gör på sådana ställen då solen lyser. Vi har badat, solat, lyssnat på otaliga poddar, snackat och sovit bort halva dagarna. Då solen inte lös roade vi oss med att spela spel och fika. Jag låter bilderna tala för sig själva. 
 

Om

Min profilbild

Cissi

Jag är heter Cecilia men kallas helst Cicci. Här i bloggen skriver jag om min vardag, som förmodligen inte skiljer sig så mycket ifrån de flesta sjuttonåringars men är ganska härlig ändå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela