Bingle

Cecilia Johansson

Frankrike

Publicerad 2013-06-30 18:45:11 i vardag,

Har precis fixat en plats till taizekonfans resa till frankrike! 
Visst jag känner knappt någon, visst jag är inte religiös och visst, att bo i ett kloster är väl inte det roligaste men trots detta är jag såå taggad :D.
Emme var där förra året och hon berättade om underbara kvällar, nya vänner, sång och konstig mat. Nu har hon även sin bästa vän med sig (jag) så detta året lär bli ännu bättre, inte sant Emme?
Det kostar en rätt ordentlig slant men just nu kunde jag inte bry mig mindre. Vad ska man ha pengar till om inte sånt här?
Just nu sitter jag på jobbet och tar en liten fikapaus mitt i dammsugningen. Man måste älska att det nästan alltsid finns gratis tårta på Wetterhälsan alltså ;)
Puss!
 

Diaries

Publicerad 2013-06-29 21:10:55 i vardag,

Den senaste tiden har jag snöat in på vampire diaries. En vän till mig tipsa om den i vintras men fastnade inte riktigt då. Nu nu däremot, jävlar vad spännande! WIlle och Bella fick mig och Lotta att se den när vi var på Öland och nu efter bara några dagar är jag på säsong två.. vadå nörd?;)
 Tidigare har jag bara varit en sucker för koreanska draman men ska kanske ge några fler amerikanska en chans. Har hört att lost och prisonbreak ska vara grymma. Någon som kan tipsa om någon mer? 
Kom föresten hem från Öland idag, borta bra men hemma bäst stämmer även nu.
Puss. 
 
 

update big time;)

Publicerad 2013-06-27 20:15:23 i vardag,

Ojoj vad länge sen det var sen jag senast uppdaterade bloggen! Hade tänkt skriva minst en gång i veckan och att det sket sig är väl det minsta man kan säga, haha. 
Mycket har hänt sen jag senast skrev. Jag har...
 
Varit på liseberg med bästa klasskompisarna. Vädret var perfekt och alla åk kan jag stolt sätta *check* på ;) 
Tagit lite egopics. Denna innan jag mötte upp Jonna på stan. Vi fikade och drog sedan hem till mig, såg på drama och gick sen till elinns studentmottagning. Underbar mat och vänner sammanfattar den ganska bra..
Några dagar senare gjorde jag och lotta oss redo att föyga till GREKLAND. 
Där åts det mycket mat. Grekisk sallad ska ätas i grekland, det säger jag bara..
Vi hyrde cyklar och cyklade till den finaste strande någonsin. Det var hur varmt som helst, säkert 35 grader, men det hindrade inte oss. Inte ens Lotta, värsta stadsdivan. 
Denna stranden. Ja ni ser... Hur underbart? En man bjöd oss på juice, varför vet jag inte, vi var väl söta ;P. Drack säkert över en liter. Snacka om att vara trött på juice sen.
En fräknig och glad tjej. Lotta är grym på att fläta.
Vi åkte på dagsutflyckt med båt ut till en ö. Vi käkade grillad och underbart god kyckling. Vi hoppde direkt från båten ut i havet. Vi åkte bananaboat. Vi läste. Bästa midsommarn någonsin. 
På väg till öland där jag pappa och lotta ska bo tillsammans med pappas nya och hennes barn, Wille och Bella. Varför jag ser sur ut? Well tycker inte jag ser ut som en snart 17åring alla gånger;)
Lilla söta Simo<3
Puss.
 

Om

Min profilbild

Cissi

Jag är heter Cecilia men kallas helst Cicci. Här i bloggen skriver jag om min vardag, som förmodligen inte skiljer sig så mycket ifrån de flesta sjuttonåringars men är ganska härlig ändå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela